Heb jij een passie voor professioneel coachen?
31 oktober 2017 
in Blogs

Heb jij een passie voor professioneel coachen?

Breng jouw cliënt weer terug aan het roer! Om de vraag naar holistisch werkende coaches, therapeuten en psychologen op te vangen start in januari 2018 de Unlimited Coach jaaropleiding. Kenmerkend aan een Unlimited Coach is dat je verder gaat dan alleen begeleiden.

Wat is holistisch coachen?

Unlimited Academy leidt je op tot holistisch coach. Als holistisch coach leer je de cliënten alle inzichten zelf toe te passen. Je brengt mensen in contact met hun innerlijke vrijheid en verlangen naar ‘Unlimitedness’. Het contact met hun innerlijke vrijheid, brengt hen bij zichzelf, hun ongekende mogelijkheden en de ervaring ze dat ze alle keuzes hebben. Ze staan zelf aan het roer! Een bijzonder manier van oorzaak-gericht coachen op het diepste niveau in de mens met duurzaam resultaat. Deze multidisciplinaire benadering, zoals door Unlimited People en Burn Out Poli de afgelopen tien jaar is ontwikkeld en zeer succesvol is toegepast bij zo'n duizend cliënten.

Professioneel coachen jaaropleiding

Al jaren verzoeken coaches ons hen op te leiden in de methodieken van ons bedrijf. Zij wensen als coach, therapeut of psycholoog beter door te breken bij hun cliënten, op een diepere laag te coachen en zo meer duurzame resultaten te behalen, een transformatie in plaats van een verandering. De holistische opleiding Unlimited Coach is het antwoord daarop en leert je doorbraakcoaching op gedragspatronen en overtuigingen in de diepste lagen van onze drijfveren. Het 'hoe' en 'waarom' leer je bij Unlimited Academy. holistisch coachen In tien maanden tijd leiden we met een afwisselend programma potentiële coaches op tot geaccrediteerd holistisch coach. Deze opleiding is geschikt voor coaches, therapeuten en psychologen die bij hun cliënten een transformatie te weeg willen brengen. Bekijk hier het lesprogramma.
"Als je een schip wil bouwen, roep dan geen mensen bij elkaar om hout te verzamelen, het werk te verdelen en orders te geven. In plaats daarvan, leer ze verlangen naar de enorme, eindeloze zee." (Antoine de Saint-Exupéry)

Informatie-avonden

We nodigen je van harte uit voor de informatieavonden over de jaaropleiding 2018. Docenten en studenten van de huidige opleiding zijn beschikbaar om hun ervaringen te delen en vragen te beantwoorden op woensdag 8 november 2017 en dinsdag 12 december 2017. Aanvang van de presentatie is 20:00 uur. Inloop is vanaf 19:30. Kom je langs? Neem contact met ons op!
Over de schrijver
Reactie plaatsen