Gegeven door Victor Overmars (rechts) - Doorbraakcoach / eigenaar Unlimited Academy

De Geheimen van Gedrag

Ontdek de ware drijfveren achter menselijk gedrag en leer het onderscheid te maken tussen symptomen en dieperliggende oorzaken.


In deze exclusieve online masterclass, de introductie van Holistisch Doorbraakcoach, ga je ontdekken:


  • De verborgen motivaties achter menselijk gedrag
  • Het verschil tussen het symptoom en de ware oorzaak van klachten
  • Diepgaande inzichten om transformatieve verandering te bewerkstelligen


­čŚô 11 juni - 20:00 uur tot 21:00 uur
­čŚô 15 juni - 14:00 uur tot 15:00 uur

Of je nu vaardigheden wilt verbeteren als bestaande coach of ge├»nteresseerd bent om coach te worden, deze masterclass zal je inspireren en empoweren.

Beperkte plaatsen beschikbaar - Meld je nu aan!

Meer over de Online Masterclass

Elke coach streeft ernaar de kern van een probleem te bereiken, om zo effectief mogelijke begeleiding te bieden. Onze masterclass "De Geheimen van Gedrag: Ontrafel de Waarom achter het Wat" is een unieke kans om precies dat te leren. Je zult de verborgen motivaties achter menselijk gedrag ontdekken en leren hoe je het verschil kunt zien tussen slechts een symptoom en de echte onderliggende oorzaken van klachten. Deze kennis is cruciaal voor elke coach die zijn of haar cli├źnten niet alleen tijdelijke verlichting, maar blijvende transformatie wil bieden


Deze masterclass wordt gratis aangeboden door Unlimited Academy. Zij bieden voor beginnend en ervaren coaches een SNRO hbo-geaccrediteerde jaaropleiding: Holistisch Doorbraakcoach.

Mis deze kans niet om jezelf te transformeren en anderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Schrijf je nu in voor onze gratis online masterclass voordat de plaatsen vol zijn!