Hoe een kleine beslissing mijn leven veranderde - Victor Overmars
19 oktober 2019 
in Blogs

Hoe een kleine beslissing mijn leven veranderde - Victor Overmars

Victor Overmars Masterclass Doorbraak CoachingVictor Overmars Oprichter en hoofdtrainer Unlimited Academy[/caption] Ik ging van werken als consultant in kwaliteitssystemen naar directeur van een succesvol coaching bedrijf. Van werken met processen naar werken met mensen. Van zonder bezieling naar werken vanuit passie. Van werken voor geld naar betaald krijgen voor mijn passie. En dat dank ik allemaal aan een vriend die vroeg: “Er is een seminar over persoonlijke ontwikkeling, ga je mee?” Dat weekend ging er een wereld voor me open. Ik nam een kijkje in mijn innerlijke patronen en kwam erachter dat ik op het gebied van voelen nog slecht ontwikkeld was. Daar leerde ik ook hoe ik zélf invloed kan uitoefenen op hoe ik in het leven sta. Hoe je een verandering maakt en hoeveel effect dat kan hebben. Ik had een nieuwe missie in mijn leven, hier wilde ik veel meer over leren! In de 20 jaar daarna doorliep ik alle fasen van beginnend coach op een zolderkamer tot mastercoach en directeur van een bloeiend bedrijf met 20 coaches en 3 vestigingen. Parallel daaraan liep het pad van mijn eigen ontwikkeling, bewustwording en verdieping door lessen van verschillende teachers. Zo kreeg ik steeds meer essentiële inzichten in het functioneren van de mens, die ik direct succesvol integreerde in mijn coaching praktijk. En zo, op basis van al die inzichten van verschillende leraren en uit de ervaring met ruim 1600 cliënten, ontstond een diepgaande en zeer effectieve coaching methode. Vanuit de wens om dat te delen ontstond 5 jaar geleden de Jaaropleiding Unlimited Doorbraak Coach. Inmiddels zijn er veel enthousiaste coaches opgeleid en aan het werk met deze methode.

In februari 2020 starten we met de 6e jaargang.

Deze opleiding is voor coaches en mensen die coach willen worden en op diep niveau willen werken met hun cliënten. Deze dag is ook voor professionals of managers die zelf diepe transformatie wensen en anderen willen inspireren om vanuit hun werkelijke potentieel te gaan leven.

Voel jij de wens om een coach te zijn die met een heldere methode échte doorbraken en duurzame resultaten bereikt? Dan nodig ik je uit voor de gratis Masterclass Doorbraak Coaching op zondag 24 november. Meld je hier aan.
Graag tot zondag 24 November bij de GRATIS Masterclass Doorbraak Coaching.

Met een warme groet,

Victor Overmars Oprichter en hoofdtrainer van Unlimited Academy


Wat vinden anderen over Unlimited Academy?

Manon (Coach en dagvoorzitter)

"Het is een heel bijzonder jaar voor mij geweest, een jaar vol van ontdekking van mezelf en mijn volledige potentieel.”

Patrick (Coach)

"Ik heb veel coaching opleidingen gevolgd en had nooit verwacht dat deze opleiding zo diepgaand zou zijn. Voor het eerst in mijn leven ben ik erachter wat mij nou écht drijft, tot de innigste kern voor wie een mens is. Het is een cadeau dat voor iedere coach goud waard is in mijn optiek."

Saskia (Coach en officemanager)

"De opleiding heeft mij zulke concrete methodes gegeven om nu echt in vrijheid te leven, dat is fantastisch. Ik wist al dat ik mijn missie wilde volgen en anderen wou helpen ontwikkelen. In de opleiding heb ik geleerd hoe ik dat ga doen."

Martijn (Coach)

"Een heel bijzondere ervaring, die ik voor de rest van mijn leven meeneem en nooit meer zal vergeten."
Over de schrijver
Reactie plaatsen