Unlimited Academy is nu HBO conform geaccrediteerd
20 december 2019 
in Blogs

Unlimited Academy is nu HBO conform geaccrediteerd

Unlimited Academy heeft goed nieuws want vanaf dit jaar is onze holistische jaaropleiding tot Unlimited Doorbraak Coach HBO geaccrediteerd door SNRO. Je kunt je nu nog inschrijven voor de Jaaropleiding Unlimited Doorbraak Coach 2020. Deze start op 18 februari. Na afronding van het examen ontvang je een door SNRO erkend HBO-diploma.

Informatieavond coaching opleiding

Op 29 januari organiseren we een extra informatieavond waar je vast kennis kunt maken met wat holistisch coachen inhoudt. Je krijgt tijdens deze informatieavond ook de mogelijkheid om oud studenten ofwel Unlimited Doorbraak Coaches vragen te stellen over hun ervaring met de holistische jaaropleiding.

Holistische coaching opleiding

De Jaaropleiding Unlimited Doorbraak Coach is een ervaringsgerichte deeltijdopleiding voor (toekomstige) coaches, psychologen en professionals die op het diepste niveau willen werken. Door middel van de holistische Unlimited Doorbraak Coaching methodes initieer je niet alleen verandering, maar een proces van duurzame transformatie bij de cliënt. Om dit te kunnen realiseren bestaat het opleidingsjaar uit twee sporen. Het is een diep transformatieproces voor jezelf, dat je vanuit geïntegreerde expertise ook in gang leert zetten bij jouw cliënt en zo tot duurzaam resultaat kunt komen.

Meld je aan

De informatieavond voor de Jaaropleiding Unlimited Doorbraak Coach is op 29 januari. Vanaf 19.30 uur ben je welkom aan de Herenstraat 55A in Voorburg om 20.00 uur start de informatieavond. Meld je hier aan voor de informatieavond. Je de link naar dit blog doorsturen naar anderen die mogelijk ook holistisch willen coachen. Jij kunt je nu nog inschrijven voor de Jaaropleiding Unlimited Doorbraak Coach 2020. Deze start op 18 februari. Na afronding van het examen ontvang je een door SNRO erkend HBO-diploma. Heb je direct een persoonlijke vraag of ondersteuning nodig bij het aanvragen van een opleidingsbudget bij je werkgever? Voel je dan vrij om contact op te nemen met Victor Overmars via 06-50284389. Hij denkt graag met je mee.
Over de schrijver
Reactie plaatsen