Transformatie-expert Victor Overmars deelt ál zijn holistische coaching technieken.
25 oktober 2019 
in Blogs

Transformatie-expert Victor Overmars deelt ál zijn holistische coaching technieken.

We gebruiken slechts een deel van ons vermogen. Dat is de oorzaak dat we onze dromen niet kunnen realiseren.
Herken jij dit bij jezelf of bij anderen om je heen? Vaak weten we niet eens meer wat onze droom is... Wat we eigenlijk willen… Door de snelheid en de druk van de dag is het heel makkelijk dat we gaan reageren in plaats van ons leven creëren. Herkenbaar toch? Zonder dat we het bewust in de gaten hebben bepalen herhalende reflexen en patronen de kwaliteit van ons leven.
Het resultaat is dat we hebben losgelaten wat ons het meeste dierbaar is. Onszelf…En daarmee onze échte vermogens, passies en dromen.Bekijk de video
Wij hebben bij Unlimited People in 12 jaar al meer dan 1600 mensen begeleid om zichzelf vanuit de meest vastzittende patronen volledig te transformeren en hun leven te leiden vanuit de kracht van hun essentie. Nu hebben we besloten dat we ál onze holistische coaching technieken, ervaringen en opgedane kennis gaan delen. Zodat jij dat kan gebruiken voor je eigen transformatie en om anderen op heel diep niveau te coachen. Ik nodig je uit voor een GRATIS Masterclass Doorbraak Coaching, een rijk gevulde dag op zondag 24 november.
Reserveer je gratis plaats Dit is een dag voor jou, als jij een coach bent, mogelijk geïnteresseerd bent om holistisch coach te worden of een professional of manager bent die anderen wil inspireren om uit jouw werkelijke potentieel te gaan leven. Bekijk de video. Graag tot zondag 24 November bij de GRATIS Masterclass Doorbraak Coaching!
Met een warme groet
Victor Overmars Oprichter en hoofdtrainer van Unlimited Academy
---------------------------------------------------------

Testimonials

Bindumati Priya (Doorbraak Coach & Mindset changer)

"Ik ging de Unlimited Coach Jaaropleiding volgen om mijn coach skills als life coach meer te verdiepen. En wat ik terug kreeg is een enorme zelfverdieping en tastbare verschuiving in mijn leven. Nu richt ik mijn leven in vanuit echte keuzevrijheid. En geef dat ook door in mijn praktijk als doorbraak coach."

Stéphanie (Bewuste marketeer)

"De Jaaropleiding is life-changing. Zo intensief met zelfrealisatie en bewustwording bezig zijn is het mooiste wat er is."

Patrick (Coach)

"Ik heb veel coaching opleidingen gevolgd en had nooit verwacht dat deze opleiding zo diepgaand zou zijn. Voor het eerst in mijn leven ben ik erachter wat mij nou écht drijft, tot de innigste kern voor wie een mens is. Het is een cadeau dat voor iedere coach goud waard is in mijn optiek."

Saskia (Coach en officemanager)

"De opleiding heeft mij zulke concrete methodes gegeven om nu echt in vrijheid te leven, dat is fantastisch. Ik wist al dat ik mijn missie wilde volgen en anderen wou helpen ontwikkelen. In de opleiding heb ik geleerd hoe ik dat ga doen."
Over de schrijver
Reactie plaatsen