Over
Unlimited Academy

De nummer #1 holistische coachopleiding van Nederland.

null

Over Unlimited Academy

Meet the team

Hoofddocent Sanneke Zeelenberg

Sanneke herkent duurzame ontwikkeling als ontwikkeling die van binnenuit komt en de comfortzone blijvend verruimt. Ruim 15 jaar werkt zij als assessmentpsycholoog, trainer en coach op het vlak van de professionele en persoonlijke ontwikkeling van mensen. Sinds enkele jaren is ze docent bij de Jaaropleiding Holistisch Doorbraakcoach. De holistische zienswijze past haar als gegoten. Sanneke leert je hoe duurzaam te ontwikkelen en stimuleert je om een vakman / vakvrouw te worden als Holistisch Doorbraakcoach.

“Ontwikkeling is een continu proces, dat continu investering vraagt en nog veel langer vruchten afwerpt.”

Hoofddocent Victor Overmars

Victor benoemt ‘vrijheid’ als drijfveer voor alles in zijn leven, ook voor zijn werk. Unlimited People en Burn Out Poli heeft hij met Barbara opgericht vanuit vrijheid, en in de Jaaropleiding Holistisch Doorbraakcoach is vrijheid leidend. Hij gaat heel gepassioneerd deze reis aan met de deelnemers. Het coachen vanuit het hart gecombineerd met vakmanschap is hem op het lijf geschreven. Een echte kracht van Victor is dat hij erin slaagt om abstracte, soms complexe materie, concreet te maken. Inspireren is zijn doel. Victor motiveert je graag om bewust te leven met zijn quote: “Wie zich er niet bewust van is kan er niets aan doen. Wie bewust wordt kan er iets aan doen. Wie heel gedetailleerd bewust is kan er heel gedetailleerd wat aan doen”.

Docent Saskia Baggerman-Hulleman

Saskia is toegewijd aan haar eigen pad van zelfrealisatie en heeft daarin haar passie voor coaching en trainerschap gevonden. Zij ziet zelfrealisatie niet als een doel wat op een punt in de persoonlijke ontwikkeling bereikt is, maar een keuze die je in elk nu-moment maakt. Holistisch doorbraak coaching biedt die keuzemogelijkheid; de sleutel tot een vrij leven. Als empathisch en doortastend holistisch doorbraak coach heeft zij jarenlange ervaring in het begeleiden van cliënten met uiteenlopende problematiek, zowel als zelfstandig coach als in multidisciplinaire programma’s. Je ziet Saskia als trainer tijdens de opleidingsdagen en als mentor/begeleider bij de intervisie bijeenkomsten.


“Volledig je imperfecte, ongepolijste, authentieke zelf zijn, juist wanneer dat spannend voelt, is voor mij het mooiste dat er is. Ik ervaar enorme dankbaarheid bij het begeleiden van mijn cliënten én coaches in spé in het bewandelen van ieder zijn eigen weg naar zichzelf. Hierin is delen voor mij werkelijk vermenigvuldigen.”

Docent Josephine der Nederlanden

Josephine is Arbeids- & Organisatiepsycholoog. In haar werk houdt zij zich bezig met wat mensen drijft. Ze is op een aanstekelijke manier enthousiast over de mogelijkheden voor mensen om op een duurzame manier te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Zij helpt jou om te zien wat je in essentie werkelijk bent en hoe afleidende, belemmerende patronen te doorbreken om zo vanuit innerlijke vrijheid te kunnen leven. Na het voltooien van de Jaaropleiding Holistisch Doorbraakcoach was het voor haar een logische stap om deel uit te maken van het team docenten.


"Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en begeleid je graag in jouw persoonlijke transformatie als mens én als professioneel coach."


Gastdocent Barbara Kok

Barbara is expert in emotietherapie en medeoprichter van Unlimited People en Burn Out Poli. Als geen ander kan zij de meerwaarde van het adresseren van emoties in transformatieprocessen onderbouwen. Barbara Kok leert je hoe je emotionele blokkades adresseert, zodat deze op een gezonde manier het lijf weer kunnen verlaten. Cliënten hierin begeleiden is een essentieel onderdeel van onze holistische coach opleiding. “Wie durft te voelen is vrij” Dat gun ik iedereen.Gastdocent Rose Jansen

Rose is vanaf jongs af aan geïnteresseerd in de kracht van het “echte” helen en heeft een geheel eigen (pragmatische) kijk op holistisch omgaan met gezondheid. Als psycholoog en businesscoach werkt ze met diverse doelgroepen aan het optimaliseren van gezondheid. Zij heeft zelf de Jaaropleiding Holistisch Doorbraakcoach doorlopen en geeft al jaren de opleiding Psychosociale Basiskennis.

“Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken aan je ontwikkeling als gezondheidsprofessional en je te ontmoeten in de les!”

Van student naar coach bij Unlimited People

Meer weten over onze jaaropleiding?